Saturday, January 7, 2012

Miya-chan's Rilakkuma 1st GIVEAWAY !

STiCKY POST 
*scroll bawah kalau nak baca entry baru :)*

Konichiwa ! dah tahun 2012 :)
and bulan ni cukup 1 tahun dah Blog Miss Rainbow 
Giveaway ni patotnya dah lama buat tapi sebab busy yang amat terpaksa tunda dari followers 300 sampailah dah 500++ sorry ya (-。-;)
tema dia should be about anime tapi tukar tanpa sebab, lalala (^ε^)♪

the giveaway start now! :
Miya-chan's Rilakkuma 1st GIVEAWAY !


Follow this rules please !! :
  1. buat entry "Miya-chan's Rilakkuma 1st GIVEAWAY !"
  2. letak banner rilakkuma dekat atas ni and linkkan ke blog miya
  3. follow blog miya  (this giveaway just for my lovely followers) :)
  4. LIKE this page IZUMI SHOP (hadiah dia dari this shop ^_^)
  5. dah siap? tinggalkan link dekat komen entry ni (tempat lain tak diterima)

easy right ? haha tak susah mana pon..oh! hadiah dia ye?
dah tajuk dia rilakkuma of course the prize is 'rilakkuma'
pemenang dia hanya seorang sahaja (guna random)
akan dapat :

*klik kalau nak baca :)
amigurumi tu anak patung kait ye :)


*dalam proses siapkan hadiah.
yang lain masih belum siapkan lagi
saje je snap dari belakang..hehe :)
suprise sikit :))

for those yang tak kenal rilakkuma baca ni wiki rilakkuma

Date : 2/01/012
until 
15/01/012 (12:00 tengahari)

announcement winner :
15/01/2012 (23:00 p.m)

TINGGAL MESEJ ANDA


TOP LUCKYDRAW 2012!!