Monday, January 9, 2012

Mega Giveaway : Trios' Birthday

Kali nih PU anjurkan GA sulung untuk 2012. Actually Pu nak start GA nih next week tapi atas beberapa sebab yang tak dapat dielakkan PU terpaksa bukak GA nih lebih awal. PU anjurkan GA nih sempena birthday PU, incik hubby dan Aina yang akan menjengah kitorang tak lama lagi...

Jom baca syarat-syarat GA nih:-

  1. Copy paste header blog PU kat atas dan linkkan sekali.
  2. Like page fb PU 
  3. Follow blog personal dan contest PU.
  4. Buat entry bertajuk "Mega Giveaway : Trio's Birthday"
  5. Jawab tiga soalan nih....
          4.1 Berikan tarikh lahir PU, incik hubby dan Aina. (entry Apr - Jun 2011)
          4.2 Nyatakan negeri kelahiran PU, incik hubby dan Aina (negeri kelahiran kitorang jiran sebelah menyebelah jer)
          4.3 Kek pilihan PU untuk celebrate birthday kitorang bertiga...Korang diberi dua peluang  utk meneka. ( Secret Recipe )     

     6.  Berikut adalah senarai hadiah daripada sponsor..Korang wajib follow dan Like page sponsor2 hadiah. 
         
         1 pic vector x 1 pemenang by Azhafizah.com
         Edit blog x 1 pemenang by http://rumahqaireena.blogspot.com
         Keychain & Pen dari New Zealand x 1 pemenang by http://ucualong.com
         

          Sehelai baju kurung size 36 x 1 pemenang by Magnifique Bonbons

          Hadiah daripada PU sendiri : Diari Muslimah 2012 x 2 pemenang
                                                       Top Up RM 5 x 3 pemenang
                                                       Sehelai shawl x 1 pemenang
     
          Penambahan hadiah daripada sponsor

          Pyjamas (Pink) x 1 pemenang by Gerobok Kecil Ku
         
    7.   Tag 3 orang kawan korang dan makesure dorang tahu. Untuk referral tertinggi ada hadiah misteri untuk korang. Apa hadiah tuh???Tunggu....
    8.   Dah lengkap semua syarat syarat korang tinggalkan link kat komen box entry nih okeh.

          Tempoh GA : 03 Januari 2012 hingga 31 Januari 2012


UPDATE!!!!


04/01/2012 - Ada yang masih tercari cari bezday incik hubby, negeri kelahiran PU n incik hubby kan???Rasanya kalo ada yg rajin godek godek blog PU nih akan jumpa entry PU n incik hubby orang mana. Kalo tak jumpa gak PU bagi hint kat korang jela yer...

Nota kaki*  Hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa yer bergantung kepada sponsor....Kepada sesiapa yang nak sponsor pm PU kat email nih zahirah.zahrin@gmail.com

TINGGAL MESEJ ANDA


TOP LUCKYDRAW 2012!!